regeneracja turbin Mielec

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wodzzolw
    Classic
    • 2011
    • 4

Mysle, ze troche wiecej jakies 1300obr/min. Na moim wskazniku chwilowego spalania widac.
    1000 to za malo bo by auto hamowalo poczym nagle dolek, zaczkalo i podanie paliwa co jest zjawiskiem nieporzadanym np. podczas zwyklego hamowania z wcisnietym sprzeglem auto mogloby zgasnac wiec serwo hamulca byloby jednorazowe
    Pozdrowienia
  • solskjer
    Classic
    • 2010
    • 12

witam, nie udalo mi się znależć na forum żadnej informacji w zwiazku z tym pozwolilem sobie zalożyć osobny temat

poszukuje opinii nt. firmy TRANS TURBO z Mielca, która zajmuje sie regeneracją turbosprezarek...bede wdzieczny za wszelkie informacje lub ewetualnie cynk o innych firmach które polecacie!

Komentarz

• droopsio
      Drive
      • 2008
      • 57

cześć,

ja swoją (co prawda nie w Octavii ale w innym aucie) oddałem do regenracji w SZIK-u. Jeśli dobrze kojarzę to oni ją właśnie do Mielca oddawali (chociaż 100% pewności nie mam).
      Moja trubinka chodzi cacy - moge tylko pochwalic Panów

Moja rada - podjedź do SZIK-a i zapytaj u nich.

pzdr

Komentarz

• solskjer
        Classic
        • 2010
        • 12

dzięki Kolego za info!
        znajomy w Sziku potwierdził ze chłopaki z Mielca znają się na robocie...przy okazji dowiedziałem się też o zakładzie w Rzeszowie, który zajmuje się regeneracją turbin i wg jego opinii robią to dobrze..

Komentarz

• droopsio
          Drive
          • 2008
          • 57

spoko

zatem masz dwie opcje

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

podjedź do Kiljan oni regenreują turbiny

Komentarz

• ArturTDI
              Rider
              • 2008
              • 469

"Diesel Service" Paweł Protasiuk
              Słoneczna 16 k/Siedlec
              08-106 Zbuczyn
              696 813 551

Regeneracja turbosprężarek, sprzedaż, skup

POLECAM :!:
              Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

• kazik4x4
                RS
                • 2008
                • 2728

Re: regeneracja turbin Mielec

Zamieszczone przez solskjer
                witam, nie udalo mi się znależć na forum żadnej informacji w zwiazku z tym pozwolilem sobie zalożyć osobny temat

poszukuje opinii nt. firmy TRANS TURBO z Mielca, która zajmuje sie regeneracją turbosprezarek...bede wdzieczny za wszelkie informacje lub ewetualnie cynk o innych firmach które polecacie!
                TransTurbo z Mielca specjalizują się w turbinach od ciężarówek, ale od kiedy robią małe suszareczki do osobówek to też im to nieźle wychodzi. Polecam.

Komentarz

• solskjer
                  Classic
                  • 2010
                  • 12

dzięki wszystkim za rady i adresy...jeden macher z RZ gorąco polecał mi firmę Turbo Tec z Jaworzna...z tego co się orientuje to doświadczona firma i mają dobrą opinię ale też nie są tani bo regeneracja zaczyna się u nich od 1200 w góre...dlatego nie zaszkodzi poszukać czegoś tańszego...oczywiście nie chodzi mi o jakąś fuszere w super ekstra cenie bo wiadomo jak to się kończy :wink:

Komentarz

• phoneman
                    RS
                    • 2008
                    • 3374
                    • Octavia I (1U2)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

solskjer, Zapytaj u Hoffmana w Rzeszowie przy Armii Krajowej koło Watkem robią pompy i zdaje mi sie że turbo tez.

Mogę ich z czystym sumieniem polecić . Zrobili mi pompę do Mercedesa w202 i od tego czasu problemy się skończyły i dali jeszcze gwarancje na 6 miesięcy. Mają autoryzacje Boscha.
                    .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

• solskjer
                      Classic
                      • 2010
                      • 12

popytam....z tego co pamiętam przy ul.Langiewicza jest też zakład regeneracji turbin...ponoć też solidnie robią ale opinii na ich temat dużo nie znalazłem..

Komentarz

Pracuję...